Reparatie

Repareren van kleding
Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis.
Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom.
Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding
Kledingreparatie Grootebroek beschikt over speciale machines voor, en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Modellen maken
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van modellen (monsters) voor firma’s. Voor meer informatie, kunt U contact met ons opnemen.

Gordijnen
Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken met zo’n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

Extra 
Tevens zijn wij gespecialiseerd ook in het maken van Boot kussen’s Voor meer informatie, kunt U contact met ons opnemen.

Overig woningtextiel
De woning textiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubel overtrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc.
Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

  Meubelstofferen

Stomen
U kunt uw kleding ook bij Kledingreparatie Grootebroek aanbieden om te laten stomen.

In spoedgevallen reparatieklussen repareer baar binnen 1 uur